Over mij

Mijn naam is Tamar Spierings-Oosterbaan. Ik ben getrouwd met Richard en samen hebben we 3 kinderen, Finn, Senna en Boaz.

Dat ik graag met mensen wilde werken was voor mij wel duidelijk.

Ik ben dan ook naar de Pabo gegaan. Maar

na 19 jaar in het speciaal onderwijs gewerkt te hebben merkte ik dat het tijd was voor iets anders. Ik kon me niet meer ontspannen was altijd gehaast. Een stukje rust vind ik in studeren en zo kwam ik bij de opleiding tot ontspanningscoach terecht. Wat mooier dan daar te leren hoe ik weer mezelf kon worden, hoe ik weer kon ontspannen. 

Tijdens mijn opleiding brak corona uit, waardoor bij mij het besef kwam dat er veel meer mensen zijn zoals ik. Mensen waarbij het hoofd zo vol zit met gedachten dat er niks anders meer bij kan. Waardoor ze geen rust meer kunnen vinden. De boog kan niet altijd gespannen staan. En toen kwam het idee dat ik daar iets mee wilde gaan doen. Het gaf mij rust, ik had weer een doel voor ogen. Iets waar ik voor 100% voor wilde gaan. 

Omdat ik altijd met kinderen heb gewerkt wilde ik dat stukje niet overslaan en heb ik ook nog een speciale cursus gevolgd gericht op kinderen en hun prikkelverwerking. Door op een hele laagdrempelige manier met kinderen te werken, heel visueel. Het is voor veel kinderen namelijk nog moeilijk uit te leggen hoe ze zich voelen en middels deze methode krijgen ze weer zelfwaardering, zelfvertrouwen.  En zo is Your Inner Journey geboren.
Met de ervaringen die ik tijdens studies, mijn jaren voor de klas, en als moeder van 3 kinderen heb opgedaan denk ik dat ik op  een waardevolle manier een bijdrage kan leveren aan het welbevinden van kinderen en volwassenen.

Wanneer je graag een afspraak wilt maken of je hebt een vraag, neem dan even contact met me op. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. 

Lieve groet,
Tamar